SOStag heeft nieuwe site

Onze oude website was inmiddels alweer 7 jaar oud en in de tussentijd is er een hoop veranderd zeker in de online wereld. Hoog tijd om de nodige aanpassingen te doen.
Aan de layout en de werking van onze website is weinig veranderd maar onder de motorkap is het helemaal nieuw. 

Veiligheid.

De SOStag site werkt met medische informatie die in een database wordt opgeslagen. De beveiliging van deze database is volledig vernieuwd en zo gebouwd dat het de nodige aanvallen goed kan doorstaan.

Scannen van de SOS code.

De huidige SOScodes die nu gebruikt worden scannen heel goed maar het kan beter. Vooral als het gaat om de snelheid van het scannen en de gevoeligheid voor beschadiging kan het beter.
Daarom is het kleine stukje data die in de SOS code verwerkt zit, zodanig aangepast dat deze nu beter en sneller kan worden uitgelezen. 
Natuurlijk heeft dat geen invloed op de werking van de huidige SOS codes.

Klaar voor de toekomst.

Ook wij zitten niet stil en kijken naar de ontwikkelingen die nu terbeschikking komen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een nood knop ingebouwd in een SOS sieraad waarbij de batterij door beweging wordt opgeladen.

Heeft u nog tips op opmerkingen?

Uiteraard horen we graag wat u van onze nieuwe website vindt. Mist u nog informatie of werkt er iets niet naar behoren? Laat het ons dan weten via ons contactformulier of gewoon even bellen.

Geplaatst in laatste nieuws op 4 oktober 2020.