Wij werken graag samen.

Wij werken samen met verschillende partijen om onze producten en dienstverlening te verbeteren. Die partijen zijn de professionele hulpverleners, patiëntenverenigingen en ziekenhuizen. Maar de gebruiker staat helemaal bovenaan deze lijst. Mocht u een op- of aanmerkingen hebben of een aanvulling wensen, horen wij dat graag van u.

Wederverkoop.

Om de beschikbaarheid van onze producten zo groot mogelijk te maken werken wij ook met wederverkopers. Met wederverkoop wordt het doorverkopen van onze (merk)producten verstaan. Als wederverkoper of reseller stellen wij onze klanten in staat om groot in te kopen. Wederverkoop is veelal bedoeld voor de detailhandel maar ook heel toepasbaar voor organisaties.

Onze SOStag hanger en armband compleet.

Dat is een speciale hanger en armband die compleet met een 1 jaar account verkocht worden. Dit product kan men na aankoop meteen activeren en beginnen met invullen van de medische informatie. Dezelfde dag bent u online en klaar. Zeer geschikt voor de detailhandel want het zijn kant-en-klare producten die op voorraad gehouden kunnen worden en verder geen activiteit nodig hebben.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze wederverkoop, onze producten bestellen, een offerte aanvragen of weten welke gepersonaliseerde producten te bestellen zijn? Dat kan! U hoeft alleen maar even contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch middels 06-402 188 79 of per mail max@sostag.nl of via het invullen van ons contactformulier.

Wij werken nu samen met:

  • Chania
  • Chania
  • Chania
  • Chania