Kleine en grote veranderingen

De verkiezingsdagen net achter de rug. sommige zullen blij zijn met de uitslag een aantal een stuk minder maar het gross neemt het voor lief. Het is ons democratisch bestel en ongetwijfeld niet perfect maar toch een van de betere denk ik. 
Nu moet er een nieuw kabinet komen die wel een paar groten maar vooral moeilijke taken voor de boeg heeft met de wetenschap je doet het nooit voor iedereen goed.

Ook bij SOStag zijn er de nodige veranderen uitgevoerd maar ook nog een paar die in het vooruitschiet staan. Zo is afgelopen jaar de opbouw van de web-site volledige aangepast naar een nieuw systeem. In eerste plaats voor de veiligheid en snelheid maar ook met het oog op de toekomst maar ook de nieuwe mogelijkheden en technieken die steeds ontwikkeld worden.


Hoewel het niet meteen opvalt is ook de layout van de site nu aangepast. Zo staan er onder het kopje "Hoe werkt het" nu eerst een aantal teken filmpjes. Die proberen zo kort en goed mogelijk uitleg te geven over hoe je zaken als een account aanmelden of registreren van een nieuwe of tweede SOS sieraad kunt regelen op de site. Op de home pagina hebben we nu een aantal info artikelen geplaatst. Allehande onderwerpen komen daar aan bod. BijvoorbOver wat een QR-code eigenlijk is maar ook waar de naam Dog-tag vandaan komt. Allemaal bedoelt om de bezoeker van SOStag site zo goed mogelijk te informeren. Mocht u dus een vraag hebben, dan horen we dat graag en misschien kunnen we er een artikel aan wijden.

Geplaatst in laatste nieuws op 19 maart 2021.